Кількість
|
Вартість
|
||
|
Апельсинова цедра Royal Steensma - зацукрована цедра апельсину нарізана кубиками 6×6 мм. Це одна із найбільш популярних ппозицій в цукатній групі. Апельсинова цедра використовується в десертах, у випічці, як наповнювач для начинок в цукерках, для надання смаку шоколадним плиткам та окремо як декор. Застосування цедри з апельсину:
– випічка (печиво, кекси, панетоне, здобна випічка). Додавання дрібно нарізаної апельсинової цедри в тісто для випічки надасть їй освіжаючий цитрусовий смак і аромат;
– начинка для випічки. Апельсинову цедру можна додавати до начинок у булочки, кекси, круасани тощо;
– глазур та креми. Апельсинова цедра надасть неперевершеного аромату та посилить смак кремів, глазурі, мусів та ін.;
– декор. Апельсинову цедру можна використовувати для декорування різноманітних кондитерських виробів, таких як торти, кекси, тістечка та печиво.
Склад: апельсинова цедра, глюкозно-фруктозний сироп, цукор, лимонна кислота.
Особливі характеристики: зацукрована цедра апельсину нарізана. Продукт готовий до споживання.
Виробник: Royal Steensma B.V.