Кількість
|
Вартість
|
||
|
Олігофруктоза Фруталоза® – Фруктоолігосахарид (Sensus)
Frutalose® олігофруктоза (ФОС) - розчинні харчові волокна, що мають властивості текстурування і поліпшують смак, забезпечують додаткові переваги для здоров'я. Frutalose® це частково гідролізований інулін: олігофруктоза.
За допомогою цього інноваційного інгредієнта можна зробити світ більш здоровим, допомагаючи розробляти продукти з доданою вартістю, ті, які задовольняють зростаючий споживчий попит на здорову і смачну їжу і напої по всьому світу.
Олігофруктозу Фруталоза® можна використовувати для заміни таких цукрозамінників, як сахароза. Оскільки їх солодкість менше, ніж солодкість сахарози, часто з'являється необхідність додати до Frutalose® олігофруктози (ФОС) високоінтенсивні підсолоджувачі (ВІП), щоб забезпечити належну солодкість. Додавання олігофруктози в молочні напої часто створює синергетичний ефект відносно солодкісті разом з ВІП.
Органолептичні дослідження продемонстрували, що інулін і олігофруктоза мають здатність маскувати небажаний присмак ВІП.
Застосування олігофруктози Фруталоза® покращує смакове враження, забезпечує кремоподібну консистенцію і текстуру з низьким вмістом жиру або навіть з його відсутністю у (кисломолочних) молочних напоїв.
Через низьку калорійністю олігофруктози Фруталоза®, за її допомогою можна зменшити кількість калорій або розробити молочні напої з низьким вмістом калорій.
Існують наукові дані, що олігофруктоза є пребіотічним інгредієнтом, що дозволяє розробляти пребиотические (кисломолочні) молочні напої. Додавання пробіотичних штамів заповнює кількість кишкових бактерій і допомагає відновити і зберегти збалансовану мікрофлору, посилюючи Пребіотичну дію олігофруктози.