Кількість
|
Вартість
|
||
|
Інулін Orafti® GR (Beneo)
ІНУЛІН: НАТУРАЛЬНА КЛІТКОВИНА З КОРЕНЯ ЦИКОРІЮ.
Фруктани типу інуліну, такі як інулін ОРАФТІ ®, в природі зустрічаються у великій кількості рослин і овочів, хоча корінь цикорію є особливо багатим джерелом.
Корінь цикорію на 100% має рослинне походження, оскільки його отримують шляхом обробки гарячою водою. Після екстракції відбувається очищення, щоб задовольнити навіть найвищі вимоги до якості, в тому числі для дитячого харчування.
КЛІТКОВИНА - ПЛЮС, ЖИРИ - МІНУС: ІДЕАЛЬНИЙ ЗАМІННИК ЖИРУ.
Це ідеальний замінник жиру, який легко додавати у вологі або напіввологу харчові продукти.
Наші фруктани допомагають створити вершковий смак і відчуття в роті, на кшталт відчуття жирів. Це дозволяє кулінарам частково замінювати жирні інгредієнти в своїх продуктах на Orafti® Inulin.
Він ідеально підходить для нежирних продуктів, в яких може:
– покращувати консистенцію і смакові відчуття для відмінного смакового профілю,
– знижувати калорійність продуктів без шкоди для смаку і текстури.
– підвищувати стійкість молочних мусів і пен.
ПРОСТЕ ВПРОВАДЖЕННЯ В ВИРОБНИЧИЙ ПРОЦЕС.
Інулін ОРАФТІ ® є розчинним харчовим волокном, яке дозволяє легко використовувати його без адаптації або зміни виробничого процесу. Наш асортимент пропонує унікальне рішення для рецептур, що вимагають високих доз клітковини, коли доступність води обмежена.
Інулін - полісахарид (пребиотик), що складається із залишків фруктози з одиничними залишками молекул глюкози. Отримують інулін з коріння цикорію (Cichorium intybus) шляхом екстракції в гарячій воді. Пребіотічна цінність інуліну полягає в тому, що в шлунку шляхом часткового гідролізу з нього утворюються цінні для нас речовини – так звані фруктоолігосахаріди.
Інулін є природним розчинним харчовим волокном і походить від коренів рослини цикорію. Цей харчової інгредієнт також називають волокном кореня цикорію, і він володіє значними, науково доведеними перевагами для здоров'я. Інулін можна застосовувати для розробки смачних, здорових харчових продуктів. Крім збагачення волокон, він може використовуватися для заміни цукру і жиру при одночасному поліпшенні смаку.
Інулін в харчових продуктах:
- покращує смак і смакове враження в продуктах зі зниженим вмістом жиру.
- має високу водоутримуючу здатність, яка сприяє утворенню щільного гелю з приємним смаковим відтінком жиру, і реологічними властивостями, в значній мірі подібними властивостям жиру.
- є важливим інгредієнтом для формування структури в харчових продуктах з низьким вмістом жиру і без вмісту жиру.
Переваги для здоров'я: - здоров'я кишечника. Інулін стимулює зростання корисних кишкових бактерій (таких як біфідобактерії), які сприяють гарному руху кишечника і травленню.
- зниження рівня глюкози в крові. Інулін рекомендується для діабетиків.
- серцево-судинні захворювання. Інулін допомагає знизити рівень холестерину в крові і рівень глюкози. Споживання харчових волокон, мабуть, пов'язано зі зниженим кров'яним тиском і зниженням ризику гіпертонії, серцевих захворювань і метаболічного синдрому.
- менше калорій. Інулін містить 50% калорій цукру.
- управління вагою. Інулін збільшує обсяг і уповільнює процес випорожнення їжі зі шлунка.