Кількість
|
Вартість
|
||
|
Вегетаріанська альтернатива желатину. Можемо готувати прозорі та еластичні гелі на водній основі. Просто розмішайте в холодних рідинах, потім доведіть до кипіння і дайте охолонути до температури нижче 60 ° C, щоб активувати. За допомогою цього агента, можемо робити сфери з різним наповненням.
Властивості: прозорий і еластичний желатин.
Як користуватися: розчинити в холодній рідині і довести до 65ºC (краще до кипіння). Желіфікується від 60ºC
Застосування: будь-яка рідина з вмістом води вище 80%.
Зауваження: не підтримує замерзання, термореверсивний.
Використання: "сферифікація" / "мармелад" / холодна паста / холодні спагетті / желе до 60ºC