Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шпатель Мале Перо 6см для шоколадного декору від Франка Хаазнута (Martellato)
Унікальний інструмент з нержавіючої сталі для простого та зручного створення ефектного шоколадного декору з дивовижною передбачуваністю результату.
Завдяки креативності всесвітньо відомого майстра-шоколатьє Френка Хаазнута трафарети з нержавіючої сталі допомагають швидко та легко створювати однаково рівні елегантні шоколадні прикраси у формі пера.
Створюйте шоколадний декор для будь-яких ваших десертів. Результат завжди буде передбачувано чудовим.
ЯК КОРИСТУВАТИСЯ ШПАТЕЛЕМ:
1️⃣ Візьміть гітарний лист (бордюрну стрічку) або пергамент та зафіксуйте його на столі за допомогою олії або спирту.
2️⃣ Занурте шпатель у темперований шоколад та дістаньте. Легенько постукайте по ньому, аби позбутися зайвого шоколаду.
3️⃣ Притисніть шпатель шоколадом до паперу або ацетатного листа.
4️⃣ Обережно і повільно підніміть шпатель, аби відділити його від шоколадних виробів.
5️⃣ Залиште отриманий декор при 20°С на декілька годин для кристалізації шоколаду. А потім просто зніміть отриманий декор з поверхні.
✅ Насолоджуйтесь стабільно чудовим результатом!
Розмір виробу: 60 × 16 мм
8 виробів на шпателі
Розмір шпателя: 178 × 184 × H 3 мм
Вага шпателя: 260 г