Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шоколад Ocoa™ 70% чорний (Cacao Barry)
Темний шоколад Cacao Barry Ocoa 70% - особливий шоколадний кувертюр з приємним смаком какао та легкою кислинкою, що розкривається відтінками червоних, чорних ягід та цитрусових. Виготовлений із чистих какао-бобів з використанням методу Q-Fermentation. Завдяки новій контрольованій технології ферментації гіркий шоколад набуває ще більш насиченого і яскравого смаку. Є не термостабільним.
Широко застосовується при виготовленні шоколадних плиток, цукерок, кремів, мусів та бісквітів. Використовується як декор, начинка, інгредієнт до подачі сирів, для глазурування фруктів і покриття тортів. Добре поєднується з такими продуктами: паприка, кориця, ваніль, груша, чорна смородина, абрикос, морські гребінці, солод, ямайський перець, гвоздика, клeновий сироп.
Зміст: мін. какао 70%, молока 0%, жир 38,7%.
Текучість (-●●●●○+)
Енергетична цінність: 549 Ккал
Поживна (харчова) цінність на 100г продукту: - білки 8,4г - жири 40,2г - вуглеводи 30,8г
Термін придатності до споживання: 24 місяці
Зберігання: слід зберігати у чистому, сухому (відносна вологість трохи більше 70 %) місці без запаху. Температура зберігання: 12-20 °C
Країна виробник: Франція