Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шоколад N° W2 білий 28% (Callebaut)
N° W2
Культовий універсальний білий шоколад, ефективний у будь-яких випадках
Рецепт n° W2 - ще один оригінальний рецепт від Octaaf Callebaut®, що завоював популярність серед багатьох шефів. Цей шоколад можна по-справжньому назвати бельгійським, оскільки до його складу входить молоко, отримане від корів, які випасаються на бельгійських луках, і цукор із місцевого цукрового буряка.
У нього чудовий гармонійний смак із яскраво вираженими нотками молока, вершків, карамелі та ванілі. W2 можна поєднувати з різноманітними інгредієнтами та смаками: від кислих до гірких, від спецій до трав, від фруктів до пива.
Цей шоколад вирізняється середньою в'язкістю і є універсальним. У складі шоколадних батончиків або порожнистих фігур він здивує вас своїм приголомшливим атласним блиском і хрусткою текстурою. Він є чудовою смако-ароматичною добавкою для мусів, кремів, морозива, напоїв, соусів тощо.
Translated with DeepL.com (free version)