Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шоколад Kidavoa 50% молочний (Valrhona)
СКЛАД
Какао 50% (мін), молоко 14%, цукор 34%, жир 39%
ІНГРЕДІЄНТИ
Цукор, мадагаскарські какао-боби, ферментовані фруктами, какао-масло, незбиране сухе МОЛОКО, емульгатор (СОЄВИЙ лецитин). Цей продукт може містити сліди горіхів.
Банан і солод
Kidavoa 50% — насичений, складний молочний шоколад із сильним характером із відтінками сушеного банана завдяки спеціальній техніці подвійної ферментації Valrhona. Його молочні ноти підсилені відтінком терпкості, яка повільно розкриває фруктові аромати. За ними слідують більш пряні, солодові ноти, які нарешті поступаються місцем насиченій гірчинці какао.
Одкровення банана.
Наповнений банановий смак ідеально поєднується з ароматами какао. KIDAVOA пропонує складний профіль, який чітко відрізняється від існуючої пропозиції ринку завдяки фруктовим, пряним, солодовим і какао-нотам. Після того, як у 2015 році компанія Valrhona представила MANANKA 62% у 2015 році, перший шоколад у лінії подвійного бродіння, вона повернулася на плантацію Millot на Мадагаскарі та попросила свого колишнього партнера розробити KIDAVOA 50%, перший молочний шоколад подвійної ферментації. Експерти Millot Plantation і Valrhona розробили його, поєднавши вишукане мадагаскарське какао з місцевими бананами для незвичайного профілю смаку молочного шоколаду, який поєднує силу фруктів зі смаками какао.