Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шоколад Fleur de Cao™ 70% чорний (Cacao Barry)
Темний кувертюр з інтенсивним ароматом какао, чудовими квітковими та кислувато-фруктовими нотками. Виконаний з какао-бобів сортів арріба та форастеро, дбайливо вирощених в Африці та Латинській Америці. Вишуканий смак та плинність 4 краплі – відмінний вибір для нестандартних рішень. Підберіть йому ідеальну пару з поєднань, що рекомендуються. Фрукти та ягоди - маракуйя, чорна смородина, малина, родзинки, карамелізовані апельсини. Горіхи та боби - пекан, тонка, нібси. Напої та спеції – кальвадос, малиновий оцет, евкаліпт, базилік. Або створіть свій особливий, унікальний рецепт. Використовуйте FLEUR DE CAO для виготовлення мусів, ганашей та шоколадного декору.
Вміст: мін. какао 70%, молока 0%, жир 42%.
Плинність (-●●●●○+)
Енергетична цінність: 568 Ккал
Поживна (харчова) цінність на 100г продукту:
- білки 7,6 г
- жири 43,0 г
- вуглеводи 30,7 г
Зберігання: продукт слід зберігати у чистому, сухому (відносна вологість не більше 70 %) місці без запаху. Температура зберігання: 12 - 20 °C
Країна виробник: Франція
Будучи колишнім торговцем кавою та чаєм, сім’я Баррі встановила стандарт у 1842 році, вирушивши до Африки, щоб знайти та зібрати врожай какао-бобів, щоб перетворити їх на найвишуканіші та делікатні какао та шоколадні продукти. Придбана заповзятливою родиною Ла Карре в 1923 році компанія вийшла на міжнародну арену, одночасно інвестуючи в плантації какао, фабрики та громади в Африці та Південній Америці. Ось вже 175 років, Cacao Barry створює продукт вищого гатунку, постійно оновлюючи свії асортимент та технології.
Компанія постійно думає про те, як обслуговувати шеф-кухарів, кидаючи їм виклик, підтримуючи правильні інструменти та продукти та даючи їм сцену, на якій вони можуть сяяти. Усе, що робить Cacao Barry, має просту мету: підвищити креативність кухарів, розкривши багатство какао.
Конкретно це означає, що вони дослідники для шеф-кухарів, щоб ті були творцями. Бути дослідниками означає, що компанія розвиває креативність шефів, підвищує їхню видимість, зміцнює зв’язки та розвиває їхній бізнес. Це червона нитка у всьому, що робить Cacao Barry.