Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шоколад Extra-Bitter Guayaquil 64% чорний (Cacao Barry)
Цей чорний кувертюр має інтенсивний смак какао з нотками обсмажених какао-бобів, кавовими та каштановими нотками, що делікатно відтіняються.
Вміст: мін. какао 64%, молока 0%, жир 41%.
Плинність (-●●●●○+)
Енергетична цінність: 572 Ккал
Поживна (харчова) цінність на 100г продукту: - білки 6,3 г - жири 42,2 г - вуглеводи 36,2 г
Термін придатності: 24 місяці
Зберігання: продукт слід зберігати у чистому, сухому (відносна вологість не більше 70 %) місці без запаху.
Температура зберігання: 12 - 20 °C
Країна виробник: Франція
Будучи колишнім торговцем кавою та чаєм, сім’я Баррі встановила стандарт у 1842 році, вирушивши до Африки, щоб знайти та зібрати врожай какао-бобів, щоб перетворити їх на найвишуканіші та делікатні какао та шоколадні продукти. Придбана заповзятливою родиною Ла Карре в 1923 році компанія вийшла на міжнародну арену, одночасно інвестуючи в плантації какао, фабрики та громади в Африці та Південній Америці. Ось вже 175 років, Cacao Barry створює продукт вищого гатунку, постійно оновлюючи свії асортимент та технології.
Компанія постійно думає про те, як обслуговувати шеф-кухарів, кидаючи їм виклик, підтримуючи правильні інструменти та продукти та даючи їм сцену, на якій вони можуть сяяти. Усе, що робить Cacao Barry, має просту мету: підвищити креативність кухарів, розкривши багатство какао.
Конкретно це означає, що вони дослідники для шеф-кухарів, щоб ті були творцями. Бути дослідниками означає, що компанія розвиває креативність шефів, підвищує їхню видимість, зміцнює зв’язки та розвиває їхній бізнес. Це червона нитка у всьому, що робить Cacao Barry.