Кількість
|
Вартість
|
||
|
Пюре Каштану заморожене (Ravifruit)
Вже більше ніж 35 років компанія Ravifruit змагається сама із собою за якість, щоб запропонувати своїм клієнтам найкращий продукт. Компанія розвинулась завдяки повазі до природи, людей та автентичного смаку фруктів. В Ravifruit кожний продукт має різну історію, яка відображає досконалу алхімію між експертизою їхнього виробництва та їхнім досвідом в пошуку та переробці фруктів. Це культивує та поширує пристрасть, яка рухає ними щоб пропонувати вам найкращу якість та консистенцію фруктових пюре із унікальними смаками.
Зараз, працюючи в більші ніж 65 країнах та будучи офіційним партнером The Coupe du Monde de la Pâtisserie, Ravifruit є лідером в кондитерському світі та прагне працювати з вами, щоб ваші десерти відповідали найвищим стандартам кондитерських виробів з акцентом на творчіть та смак. З моменту створення компанії, Ravifruit завжди прагне допомогти вам та підтримати вас технічно, завдяки експертизі прекрасних шефів в їхній команді.
Склад: Каштанове пюре 44,5%, Вода, Цукор 17%, Глюкозно-фруктозний сироп, Сироп глюкози
Фрукти надходять лише з найкращих регіонів та збираються, коли вони повністю дозріли, щоб гарантувати автентичний смак та консистенцію протягом року.
Сахароза, широко відома як цукор, може бути отримана з буряка або цукрової тростини. це є доступний у вигляді кристалів різного розміру. Він має дуже чистий і приємний смак, який дозволяє дуже кислі або гіркі смаки, які потрібно пом’якшити. Його підсолоджувальна здатність дорівнює 1, тобто стандартна оцінка по шкалі для всіх підсолоджуючих інгредієнтів. Сахароза також є консервантом і антиоксидант, який таким чином захищає смак фруктів і запобігає утворенню згірклості жирів. Він відіграє важливу роль у текстурі виробів, таких як муси, зефір і конфі з фруктів тощо. Крім того, сахароза дозволяє створювати різні кольори, шляхом карамелізації або реакції Майяра
Глюкозний сироп отримують з очищеного кукурудзяного крохмалю або картопляного борошна шляхом ферментативного гідролізу. DE (декстрозний еквівалент) дозволяє охарактеризувати його функціональну властивість: чим нижчий DE, тим нижча сила підсолоджування та м’якша текстура. Його підсолоджувальна здатність становить 36-38%. Завдяки своїм антикристалізаційним властивостям у цукрі та воді глюкоза використовується для пом’якшення кондитерських виробів і для стабілізації текстури морозива для більшої гладкості.
Зберігати продукт рекомендовано при температурі -18°С, а використовувати протягом 2 років з дати виготовлення. Після відкриття зберігайте в охолодженому місці та використовуйте протягом 5 днів.