Кількість
|
Вартість
|
||
|
Марципан GRAND
Марципан з каліфорнійського мигдалю, має ніжну пластичну структуру, приємний смак, з незначним вмістом алкоголю для продовження свіжості і терміну зберігання.
Високоякісна марципанова маса дуже зручна для ліплення або моделювання різних фігурок, в деяких випадках кондитери вважають за краще користуватися не мастикою, а саме марципаном.
Суміш має нейтральний світло-бежевий колір, але їй нескладно надати потрібний відтінок, використовуючи простий харчовий барвник.
Такі марципанові вироби можуть глазуруватися (цукровою, лимонною, шоколадною глазур'ю) або залишатися без глазурування, для зберігання ніжного смаку справжнього марципану.
Використовується також для: обтяжки тортів і тістечок, приготування цукерок, викладання прошарків і для начинки пирогів, виготовлення особливого печива і кексів.
З марципану кондитери створюють справжні витвори кулінарного мистецтва!
Склад: Мигдаль (52%), цукор, вода, інвертований цукровий сироп, етанол.