Кількість
|
Вартість
|
||
|
Інвертний цукровий сироп 81% (Laped)
Гігроскопічний цукор з характеристиками, подібними до меду.
Інвертований цукор має вміст сухих речовин 81%, а інверсія (шляхом кислотного гідролізу) перевищує 99%.
Його здатність утримувати воду та антикристалізаційна здатність може уповільнити процес старіння продуктів харчування та зберегти їх м'якість на довший час.
Цим сиропом можна замінити мед, якщо вам не подобається його колір або смак.
Інвертний цукор покращує процес заквашування і може використовуватися у всіх кондитерських рецептах, замінюючи від 5 до 20% сахарози в рецепті. Однак необхідно перерахувати вагу, оскільки підсолоджуюча здатність інвертного цукру становить 130% порівняно з сахарозою.
Інвертний цукор має PAC (Potere Anti Congelante, протизаморожувальну здатність) майже вдвічі вищу, ніж сахароза, що робить його особливо корисним у заморожених продуктах, таких як молочне морозиво, муси та ганаші.
Крім того, використання інвертного цукру Laped в рецептах дозволяє отримати однорідну випічку з рівномірним розподілом цукрових кольорів і без плям.
Translated with DeepL.com (free version)