Кількість
|
Вартість
|
||
|
Гуарова Камедь E412 – загущувач, стабілізатор, емульгатор (Sosa)
Гуарова камедь дозволяє стабілізувати морозиво без нагріву
Дозування: 2-10 г/кг.
Заморожування: Можна заморожувати
Термооборотність: Необоротний
Походження: Натуральне
Бази: Всі рідини
Застосування: гаряче та холодне
Гуарова камедь - це згущувач та стабілізатор. Його виробляють з рослини Cyamopsis Tetragonolobus, що росте в Індії.
Порошкоподібний емульгатор, виготовлений із бобових.
Для оптимального використання змішайте продукт із рідиною під час нагрівання.
Підходить для використання з усіма рідинами, термостійкий, морозостійкий та має натуральне походження.
Цей продукт можна використовувати для приготування кулі, соусів та пюре.
ХАРАКТЕРИСТИКИ
При додаванні у водні рідини або емульсії утворює дуже в'язкі та стабільні розчини. Допомагає зменшити синерезис при розморожуванні. Покращує замішування збитого тесту з допомогою скорочення часу замісу.
ВИКОРИСТАННЯ
Змішайте холодну або гарячу рідину з водяними рідинами при сильному перемішуванні.
ПРИМІТКИ
Загущує та стабілізує рідини з високим відсотком жирності. На текстуру не впливає наявність солей. Він здатний гідратуватися в холодній воді, хоча підвищення температури сприяє гідратації.
ПРОРОБКИ
Стабілізатор у соусах, кремах, пінках, мусах та морозиві, у продуктах, які повинні піддаватися високотемпературній стерилізації, та в інших молочних продуктах.
ПЕРЕВАГИ ПРОДУКТУ
– Натуральне походження
– Висока здатність, що загущає і стабілізує,
– Можна використовувати як у гарячому, так і у холодному вигляді
– Допомагає знизити синерезис у заморожених препаратах
– Дозволяє згущувати рідини з високим вмістом жиру