Кількість
|
Вартість
|
||
|
Використовується, як загущувач та як замінник желатину для вегетаріанських страв, концентратор для супів, в желе (желейний мармелад), пастилах, зефірі, морозиві (в складі морозива запобігає утворенню кристалів льоду). А також у м'ясних і рибних студнях; використовується для освітлення соків
Властивості: Гелеутворювач.
Вказівки щодо використання: Змішайте в рідині, доведіть до кипіння і дайте охолонути.
Застосування: будь-яка переробка рідини.
Зауваження: Стійкий до нагрівання (90 ° C), не замерзає Реверсивний. У кислотних середовищах желює гірше ніж желатин, не дуже еластичний
Оптимальне застосування: тверда ікра / гарячий желатин <90 ° C
Інші розробки: гарячі піни / холодні піни / гарячий желатин> 90º C / холодний желатин / холодне пюре